2022-04-01 07:43:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Érdemes mostanság újragondolni a terveidet

Napi horoszkóp április 1-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Újhold van a Kos jegyében. A napi horoszkóp szerint nagyon erős hatással lesz rád, és egy új időszak kezdetét jelzi. Gondold végig, mi az, amire hosszú távon igazán vágysz, mert most sokat tehetsz a megvalósulásért. A pozitív gondolkodással bevonzhatod a vágyott dolgokat az életedbe.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Kos Újhold igazán felráz, és új lendületet ad neked. Jól teszed, ha most az első, zsigerből jövő érzésnek engedsz, mert az intuíció a Kos jegyében remekül működik. Engedj teret a spontaneitásnak, és hagyd, hogy az események magukkal ragadjanak.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Tele leszel erővel, életkedvvel, szerelemmel, hittel. Sorsod kedvező fordulatot vesz, és az esetleges sérelmeidért is elégtételt kapsz. Azért lehetetlen küldetésbe ne fogj, arra kell figyelned, hogy jól mérd fel az erődet!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Rák jegyében a Hold uralkodik, ezért te különösen erősen érzékeled az Újhold energiáit. Az újrakezdésnél, mint mindig, támaszkodj a megérzéseidre: melyik lehetőséget kell feltétlenül megragadnod, és mivel kell még várnod inkább.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Váratlan események követik egymást ma, de ez nem jelenti azt, hogy bármi okod lenne az aggodalomra. Ez lehet egy nyerő nap is, figyelj oda minden információra, semmi ne kerülje el a figyelmedet!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Azt hiszed, hogy kifejezetten veled packáznak mások, pedig ez koránt sincsen így. A valóság az, hogy a benned zajló változásokat a környezeted is csak nehezen tudja követni (de ezek nagyon is pozitív változások). Ezért tűnik úgy, mintha mostanság falakba ütköznél. A Kos újhold segít abban, hogy pontot tegyél ezek végére!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Tanulj meg a megérzéseidre támaszkodni, ha így teszel, sokkal jobban ráérzel a történésekre. Nem ártana, ha szívügyekben kitartó lennél és tántoríthatatlan, mert nem várt akadályokkal kell számolni, de megéri küzdeni!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Kos Újhold tüzes energiái rengeteg tetterőt adnak, így most (hiába péntek van), mégis nagyot tudsz előrelépni az elakadt ügyekkel. Valahogy szoríts időt a szórakozásra is, mert a Kos Újhold sok flörtöt, szerelmet hozhat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Amit mostanában kezdesz el, az rövid időn belül nagyszerű eredményeket hozhat. A csillagok nemcsak az erőt, de a kitartást is jelzik ehhez. Az intuíciód is felerősödik a Kos újholdnak köszönhetően, most kiváló érzéssel igazodsz el a lehetőségek között.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Remek nap a mai, meglepő és vidám események történhetnek veled. A sors mintha kicsit megviccelne, de csupa-csupa jó fordulatra számíthatsz – csak épp egész máshogy, mint azt korábban képzelted…


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma nehezedre eshet megtalálni a közös hangot a barátaiddal, kollégákkal, ismerősökkel. Alapvetően a megfogalmazásban van a hiba. Ha csak foghegyről, félvállról fogalmazol, aligha számíthatsz rá, hogy az üzenet el is jut a célszemélyhez.


Halak: II. 19. - III. 20.

Érdemes mostanság újragondolni a terveidet, megoldandó problémáidat, mert új megoldásokat találhatsz rájuk. Remek hangulatod van ma, ami nem is csoda, hiszen rengeteg bókot, elismerést zsebelsz be. A Kos újhold rendesen felerősíti a kisugárzásod! Ha szingli vagy, hamarosan belép az életedbe a szerelem. 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: